Søke
Filters
Lukk

Tiltak i forbindelse med Korona.

13. mars 2020

Våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere er svært viktige for oss og vi er opptatt av å redusere risiko for smitte. Som en del av dette vil vi inntil videre unngå reiser, besøk og møter både ute hos dere og hos oss. Flere av våre kunder har allerede varslet at de ikke ønsker besøk nå.

Vi treffes på telefon og epost, samt at dere også kan få hjelp her på vår hjemmeside. Her finner dere også kontaktinformasjon til alle ansatte.

Vi har tatt tiltak for å kunne levere varer som vanlig. Vi har delt opp arbeidsstyrken med flere på hjemmekontor, slik at dersom noen på lageret eller kontoret blir smittet kan de som har hatt hjemmekontor overta driften av lager og kontor.

Som en følge av disse tiltakene er muligheten tilstede for noe lengre leveringstid men dette er kanskje ikke så farlig da vi tidvis får kjeft for å levere for raskt. Ergo, vi søker å opprettholde kjernevirksomheten som før, nemlig å levere kvalitetsprodukter til våre kunder så raskt som mulig.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for alle involverte, men håper de strenge tiltakene vil hjelpe til at denne situasjonen ikke blir langvarig.